BACKPACK - Originalet sedan 1999
BACKPACK 

ÅTERFÖRSÄLJARENS KUNDMAGNET

Vill NI bli en av våra återförsäljare?

Vi söker etablerade återförsäljare som nu har möjlighet att få sälja en mycket stark produkt.

Utnyttja tillfället att få sälja en helt ny produkt från start och utöka ditt utbud med en riktig kvalitetsvara.

En Kundmagnet
BACKPACK har efter mycket kort tid visat sig passa många olika kundgrupper. Dessa kunder har varit positiva och har ofta själva hittat nya områden för sin BACKPACK.

Företag eller Privat
Grundtanken med en BACKPACK är att ha möjlighet att lasta utan att slita på din bil. Man kanske vill lasta sådant som luktar, dammar eller är blött och lerigt.
T.ex. så har många jägare funnit ett stort användningsområde för en BACKPACK.
Senare har det dykt upp intressen från olika yrkesgrupper så som målare, kommuner, transportfirmor, hyr-firmor, serviceföretag, affärskedjor och den oändliga privata marknaden etc.

Även sportintresserade kan nu ha sin utrustning med på ett helt nytt sätt.
T.ex. leriga golfvagnar, blöta surfsegel, tält, blöta dykardräkter eller kanske barnens gummibåt som ska med till stranden.
BACKPACK borde vara ett givet extra verktyg 
för företaget som ofta kör onödiga turer med klumpiga släp där BACKPACK hade löst detta.
Många hatar att köra släp långt och ofta har man mindre laster som känns onödigt att lasta i släp och sedan köra i släpvagnsfarter hem. Man skall ställa det på någon uppställningsplats och allt tar tid. Med en BACKPACK kör du som vanligt med din bil och löser detta direkt. Snabb transport och du spar tid för att komma hem till familjen eller det vikitga mötet. Tänk vad bensin man kan spara om man kan nöja sig med en BACKPACK mot ett släp. 

Ja, en BACKPACK är ett otroligt redskap som hela tiden överraskar. Det dyker upp nya kundgrupper hela tiden.

Låter det här intressant? Hör i så fall av er till oss för ytterligare information och om ni vill bli en av våra återförsäljare.

För övriga beställningar, frågor eller annat så går det bra att skriva till oss i formuläret nedan.

Jag hoppas min BACKPACK ger er många års nytta och ger er nya bättre alternativ i vardagen. Ekonomi och tid är något man sparar om man använder en BACKPACK där släpkostnader sparas in eller där last hade skadat din bil med fukt, damm eller annat. BACKPACK är ju också ett vanligt lastutrymme för resan eller andra fritidsaktiviteter och ett givet val för företagaren som får enklare snabbare  alternativ att kanske slippa köra med släp/pickup för de mindre transporterna. Man spar pengar.   /   VD - Innovatör  GÖRAN FORSSÉN